18 Temmuz 2007 Çarşamba

Teknoloji Holding 'in Başarısı

Daha önce '' bir hikaye '' başlıklı yazımızda ödeme sistemleri konusunda önemli bir başarıdan bahsetmiştik .2006 yılı itibariyle A.B.D. 'de en hızlı büyüyen ilk 20 firma arasında 1. ve 6.sıradaki firmaların faaliyet konusu da ödeme sistemleriydi.

Şimdi Sabah 'ın haberine bir göz atalım ;

Ingenico, 40 milyon $'a Planet'i aldı

Teknoloji Holding grup şirketlerinden Planet AŞ'nin yüzde 100'ü, elektronik ödeme sistemlerinde faaliyet gösteren, Fransa merkezli Ingenico'ya satıldı. Satışa, Planet'e ek olarak, Teknoloji Holding grup şirketlerinden, saha ve onarım hizmeti veren Teknoser'in POS onarım bölümünün Ingenico'ya devrinin de dahil edildiği kaydedildi. Satış rakamının 40 milyon doların üzerinde olduğu öğrenildi.

Firma Genel Müdürü Sn.Alpay Sidal internet sitelerinde ne demiş ?

Pazarda kart sahipliği olan tüm bankaların iş ortağı olarak, finans sektöründe geniş bir yelpazede çalışan Planet, POS terminali satışından ziyade, önceliğini katma değerli çözüm ve hizmetlere vermiştir. Ekonomiye katkısını arttırmak için tek bir POS üzerinde birden fazla banka uygulaması çalıştırarak sahada ilk kez Ortak POS çözümünü sunan ve şu anda sahada canlı örnekleri ile 8 banka uygulamasını tek POS üzerinde çalıştıran ilk ve tek firma yine Planet'tir.

Planet kendi alanında "yenilikçilikle büyüme" liderliğine devam edecek. Ödeme sistemlerinde güvendiğiniz, her türlü yeni fikri "ilk olarak" paylaştığınız, hizmet kalitesinden kuşku duymadığınız iş ortağınız olarak, her zaman yanınızdayız.

Aslında burada başarı doğru bir iş planının uygulanması ve yeniliğe açık yaklaşımla geliyorum demiş zaten

Keşke firmalarımız çağa ayak uydursa Teknoloji Holding gibi başarılarımızın sayısı artsa

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Türk firmalarının başarısını görmek güzel