29 Eylül 2011 Perşembe

Müşterilerin Dikkatini Çekmek İstiyorum

Pazara yeni bir ürün sunuyorsanız veya yaptığınız bir işin satışını desteklemek istiyorsanız müşterilerin dikkatini çekecek tanıtım faaliyetleri yapmanız gerekebilir .

Reklam stratejilerinde aşağıdaki konuları göz önüne almanın faydası olabilir .

Bana bir şey satma Amacınız satış olsa da dikkat çekmek için bilgilendirme önemli bir araç olmaya başlamıştır . Bilgilendir , ürününü alım kararını ben veririm .

Beni çabuk etkile Ne anlatmak istiyorsan fazla uzatma . Etkileyici vurgular olsun .

Heyecan Yarat Bana öyle bir hikaye anlat veya resim göster ki , büyük bir istekle sana bağlanayım .

Hoşuma gidecek bölümler olsun . Reklama öyle şeyler koy ki biraz eğleneyim .

Ne yaptığını açık söyle Benim için iyi bir şey yaptığını düşünüyorsan anlayacağım şekilde anlat .

kaynak:openforum

22 Eylül 2011 Perşembe

Alternatif Satış Stratejileri

Etkileyici satış stratejilerinizi işinize uygulayıp satmak bir caddenin köşesinde tshirt satmaktan farklıdır .

Bu stratejiler , potansiyel müşterilere fikrinizi satmak anlamına gelir ve diğer bir çok iş sahibinin kullanmadığı bir yöntem olması nedeniyle fark oluşturur .

Müşterilere bir farklılık satmıyorsanız alışveriş yaptıkları yerleri terk edip sizden almaları için nedenler kolay oluşmaz .

Etkileyici Satış Stratejileri konusuna bir göz atalım .


Kalem , şapka , yazı kağıtları gibi promosyonlar , alışılmışın dışında reklam araçları olsa da , uzun süredir kullanılan bir yöntem olduğundan artık alışılmıştır . Eğer bir restoranınız varsa bunun yerine yemeklerini test etmeleri için müşterilere ücretsiz menüler hazırlayabilirsiniz .

Güzel bir hikayeniz olsun . Hikaye şirketin , ürünlerinin veya CEO ‘sundan farklı etkilere sahiptir . Hikayeyi web sitesine koyun . Kağıda basılmış halini pazarlama materyali olarak kullanın . Fakat hikaye şirketinizin neden en iyisi olduğunu anlatmasın . İnsanlar insanlarla ilişki kurmaktan hoşlanır , şirketlerle değil .

Etkileyici satış stratejilerinizi işinizin her yerinde kullanın . iş yerinizi ziyarete gelenlere , telefonda , internette . O an ihtiyaçları olmasa bile ihtiyaçları olduğunda akıllarına ilk siz gelirsiniz .

kaynak:ezinearticles

10 Eylül 2011 Cumartesi

Eylül Ayının İş Fikri

Sevdiğimiz insanlarla gezintiye çıktığımızda çoğu zaman hepimiz fotoğrafta yer almak istesekte bir kişinin fotoğrafı çekmesi gerektiği için genelde resimlerde bir kişi eksik çıkar .

Bu İş Fikri İçin İhtiyacınız ,



Yalnızca Üzerinde En Güzel Fotoğraf Çekilir Veya Yaratıcılığınızla Belirleyeceğiniz İnsanların Size Fotoğraf Çektirmesini Sağlayacak Cümle Veya Cümlelerin Yer Alacağı En Fazla 15 TL'ye Malolacak Baskılı Bir Tshirt

Turistik Yerlerde Bedeli Karşılığı Fotoğraf Çekimi Gençler ve Öğrenciler İçin Cazip Bir İş Fikri Olabilir mi ?

Fikirle İlgili Düşüncelerinizi Ankette Veya Yorumlar Bölümünde Paylaşabilirsiniz .

7 Eylül 2011 Çarşamba

Maliyetlerinizi Düşürüp Gelirinizi Arttırabilirsiniz

Herhangi bir ürününün satışını yapıyorsanız , maliyetlerinizi düşürebildiğiniz ölçüde fazla gelir elde etme şansına sahip olabilirsiniz .

Bir iş yapmak konusunda örneğin internetten saat satmayı düşünüyorsanız , her bir satışın karınıza katkısı olmalıdır .

Bu konuyu dikkate aldığınızda işinizin karlılığını yönetmek konusundaki yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz . Ürünleri hızlı satacağınızı düşünmüyorsanız , gereğinden fazla sipariş vermeyin . Stoğunuzdaki satılmayan her ürün bir süre sonra para kaybı olarak yansıyacaktır .

Olabildiğince düşük fiyata saat satmayı hedefliyorsanız , web barındırma maliyetlerini de göz önüne alın .

Taşıma ücretleri de maliyetin önemli bir parçasıdır . Nasıl düşürebileceğinizi araştırın .

Maliyetleri düşürmek her iş için önemli bir unsurdur , yukarıda belirtilen bir kaç genel örnek dışında bir çok yolu vardır .

Maliyetler konusunda düşünerek gelirinizin artmasına izin verin .

kaynak:streetdirectory