22 Eylül 2011 Perşembe

Alternatif Satış Stratejileri

Etkileyici satış stratejilerinizi işinize uygulayıp satmak bir caddenin köşesinde tshirt satmaktan farklıdır .

Bu stratejiler , potansiyel müşterilere fikrinizi satmak anlamına gelir ve diğer bir çok iş sahibinin kullanmadığı bir yöntem olması nedeniyle fark oluşturur .

Müşterilere bir farklılık satmıyorsanız alışveriş yaptıkları yerleri terk edip sizden almaları için nedenler kolay oluşmaz .

Etkileyici Satış Stratejileri konusuna bir göz atalım .


Kalem , şapka , yazı kağıtları gibi promosyonlar , alışılmışın dışında reklam araçları olsa da , uzun süredir kullanılan bir yöntem olduğundan artık alışılmıştır . Eğer bir restoranınız varsa bunun yerine yemeklerini test etmeleri için müşterilere ücretsiz menüler hazırlayabilirsiniz .

Güzel bir hikayeniz olsun . Hikaye şirketin , ürünlerinin veya CEO ‘sundan farklı etkilere sahiptir . Hikayeyi web sitesine koyun . Kağıda basılmış halini pazarlama materyali olarak kullanın . Fakat hikaye şirketinizin neden en iyisi olduğunu anlatmasın . İnsanlar insanlarla ilişki kurmaktan hoşlanır , şirketlerle değil .

Etkileyici satış stratejilerinizi işinizin her yerinde kullanın . iş yerinizi ziyarete gelenlere , telefonda , internette . O an ihtiyaçları olmasa bile ihtiyaçları olduğunda akıllarına ilk siz gelirsiniz .

kaynak:ezinearticles

Hiç yorum yok: