28 Aralık 2010 Salı

Girişimcilik Ve Bisiklet


Bisiklete binmeyi öğrenirken neler hissetmiştiniz , nelerle karşılaşıp neler yaşamıştınız ?

İlk dengeyi yakalamanız , uyum ve ahengi keşfetmeniz ne kadar süre alıp sizi mutlu etmişti ?

Bana sorarsanız bisiklete binerken çok şey öğrendim . İlk başladığımda bir çok kez düştüm . Daha sonra kendimi bisiklet akrobatı sandığım günlerde tramplen üstünden uçmaya çalışırken takla atıp düşmem yeterince tecrübe kazanmadan tecrübeliymiş gibi cesaret gösterileri yapmamam konusunda dersler vermişti .

Bir süre sonra bisiklete binmekten çok fazla zevk almadığımı düşünmeye başladım . Belli bir tecrübe kazansam , hatta ellerimi bırakarak bile kullansam bu durum beni heyecanlandırmıyordu .

Hiç bir zaman kendimi iyi bir bisikletçi olarak hayal etmeyi düşünmedim .

Ne yaparsam yapayım , tecrübelerim sonucu birlikte uyumlu görünsekte , uzun bir yolda onunla birlikte engelleri aşabileceğimize emin olamadım .

Oysa bisiklete birlikte başladığım bir arkadaşım onunla olmaktan büyük bir zevk alıyordu .

Onun istek ve hırsı , insanların sevdikleri ve uyum sağladıkları işlerde daha başarılı olabilecekleri konusunda önemli ipuçları veriyordu .

Ben ne mi yaptım ? Voleybol 'a başladım . Voleybol dışarıdan kolay bir spor gibi görünsede oldukça zordu . Fakat zorlukları hoşuma gidiyor , daha çok hırslandırıyordu .

Bir süre sonra takıma girdiğimde ise hayallerimin gerçekleştiğini hissetmiştim .

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben Iowa City, ABD'de bulunan Iowa Lutheran Hastanesi'nden bir temsilciyim, hastanede yönetimin internette nasıl çalıştığını ve bu yıl insan organlarını alıp satması için tekrar başladığımızı ilan etme fırsatını verdim. Böbrek, Bu teklifle ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-postadan bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: Bağışçılarımızı iyi bir miktarda parayla ödüllendiriyoruz ve Organlarda uzmanız. Cerrahide ve donör olarak risk yoktur. o.
Ve bu bizim e-postamız:
iowalutheranhospital@gmail.com
Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.